Over mij

Even voorstellen. Ik ben Priya Ramkhelawan 36 jaar, geboren en getogen Arnhemmer met wortels in India. Functioneel beheerder en gecertificeerd yin yoga docent.

Al een behoorlijke tijd geleden ben ik de verbinding met mezelf kwijtgeraakt. Vanaf dat moment leefde ik vanuit de automatische piloot. Van nature ben ik een stuiterbal, dus ik bleef maar doorstuiteren totdat ik in het leven letterlijk tegen een mindere versie van mezelf aan stuiterde. Het leven gaf me op alle vlakken een kritische spiegel.

Eigenlijk was het mijn innerlijk dat hard om mezelf schreeuwde. Daarom ben ik de verbinding met mezelf gaan zoeken. Ik heb van alles geprobeerd, maar in yin yoga begon ik aan een reis naar mezelf, door mezelf, voor mezelf.

In de lessen begon ik laag voor laag mezelf af te pellen. Lagen van conditioneringen, verwachtingen, teleurstellingen, illusies, onverwerkte emoties, onrustigheid, eigenlijk van alles. De automatische piloot uitschakelen, uit de vecht en vlucht stand, het verborgene achter de blinde vlek in jezelf weer kunnen zien. Langzaam aan begon ik contact te maken met mijn magische kern en leerde ik de magie van mijn echte ik (zoals ik al ben) en het leven weer te zien.

Yin yoga is zo met mij vergroeid dat ik de yin yoga docentopleiding bij AALO heb gevolgd. Het gaf me een mooie basis van de lichamelijke anatomie, de houdingen tot de eenheid van lichaam/ziel/geest. Daar heb ik mijn eigen sausje aan toegevoegd. Vanuit het filosofisch spelen met woorden tot het spirituele zelfhelend vermogen aanspreken. Met als resultaat een mooie les om een keer van te proeven.

In mijn lessen gaat het namelijk niet om het perfect uitvoeren van de houding. Door middel van de houding ga je voelen wat de stand van je lichaam op dat moment is en waar het om vraagt. Jezelf (zonder oordeel en zonder er iets aan te willen veranderen)voelen en naar je lichaam luisteren!

Zoals je hierboven leest is yin yoga voor mij een uit de hand gelopen passie die ik graag met je wil delen. Daarom wil ik je uitnodigen om (kosteloos) een keer te komen sfeerproeven.

Tot slot wil ik vanuit eigen positieve en bevrijdende inzicht meegeven dat wat je ook doet, het altijd met een open mindset en zonder oordeel te benaderen. Zo creëer je geen verwachtingen voor jezelf en kan je dus ook niet teleurgesteld raken als het daar niet aan voldoet. Winstwaarschuwing: je leert altijd iets nieuws. Misschien de inzicht dat het bij je past, of juist niet.

Liefs,

Priya